Samen gaan we de uitdaging aan!

 

Op 15 april 2018 organiseert Team Doetinchem de tweede editie van de Ropa-trailrun. Deze trailrun wordt o.a. mede mogelijk gemaakt door het Geldersch Landschap & Kastelen.

De trailrun wordt gelopen in de Kruisbergse bossen in Doetinchem. Dit is een trailrun waar zowel beginnende lopers als de ervaren lopers aan hun trekken kunnen komen. Het parcours loopt grotendeels over onverharde paden en weilanden in een prachtig mooi stuk natuur van het Geldersch Landschap en Kastelen rondom de voormalige PI De Kruisberg in Doetinchem!  De opbrengst van deze trailrun komt in z’n geheel ten goede aan de Roparun, palliatieve zorg aan mensen met kanker.

Naast de 2,5 en 7,5 km, hebben we voor de ervaren trailrunners een afstand van 15 km

Kids Trailrun van 2,5 km
Speciaal voor de jeugd is er dit jaar een uitdagende Kids Trailrun van ongeveer 2,5 km. Er wordt gelopen rondom de start & finish locatie van de voormalige PI De Kruisberg. Ouders, familieleden en vrienden kunnen dus komen aanmoedigen! Lopen vader en/of moeder zelf mee op een andere afstand? Geen probleem, de start van de Kids Trailrun is ruim voor de volwassen afstanden.

Start- en finish locatie  
We starten en finishen op het binnen terrein van de voormalige PI De Kruisberg aan de Hogenslagweg 8 in Doetinchem. Er is parkeergelegenheid aan de voorzijde (hoofdingang) van PI De Kruisberg (Klootsemastraat 10).

Online inschrijving voor de 2018-editie is geopend!
De trailrun is voor iedereen toegankelijk.                                                        Inschrijven kan via deze link.                                                                          Via deze link vind je het deelnemers-regelement.

Drie afstanden
Er zijn 3 afstanden waarvoor ingeschreven kan worden. Wil je kennismaken met het hardlopen in een natuurlijke omgeving? Dan is er een afstand van 7.5 kilometer off-road. Heb je al meer loop ervaring dan is er een afstand van 15 kilometer

Verzorgingspost onderweg
Halverwege de 15km en bij de finish is er een verzorgingspost met water en/of sportdrank.

Omkleden
Er is geen bewaakte garderobe. Je kunt je spullen, op eigen risico, achterlaten in de kleedruimtes. We adviseren je om waardevolle spullen thuis te laten. 

Afstanden en kosten:

Afstand

Voor-inschrijving tot 5 april 2018

Na-inschijving

2,5 km

€ 5,00

€ 7,50

7,5 km

€  10,00

€ 12,50

15 km

€  12,50

€ 15,00

Betaling geschiedt bij voor-inschrijving door middel van iDeal. Het inschrijfgeld is inclusief verzorging onderweg.

Parcoursen
Het parcours loopt grotendeels over onverharde paden en weilanden in een prachtig mooi stuk natuur van het Gelders Landschap en Kastelen rondom de voormalige PI De Kruisberg in Doetinchem!

Check hier de parcoursen van de verschillende afstanden:

ca. 2,5 kilometer Kids Trailrun

ca. 7,5 kilometer

ca. 15 kilometer


Programma voor zondag 15 april 2018
·       10:00 uur – Ophalen startbewijzen terrein voormalige PI De Kruisberg
·       11:00 uur – Start 2,5 km Kids Trailrun
·       11:45 uur – Start 15 km Trailrun
·       12:15  uur – Start 7,5 km Trailrun

Ophalen startbewijzen
Startbewijs kunnen uitsluitend opgehaald worden op 15 april 2018, de dag zelf, vanaf 10.00 uur bij de inschrijfbalie op het terrein van de voormalige PI De Kruisberg

Trailrunning
Het lopen in de natuur is een heerlijk ontspannen ervaring en een ontzettend leuke uitdaging. Het oneffen terrein en de natuurlijke hindernissen zorgen ervoor dat de spieren van het hele lichaam worden aangesproken.

Natuur                                                                                                             De Ropa-Trailrun gaat door een prachtig stuk natuurgebied. Dat betekent dat we o.a. extra letten op afval. Denk er dus aan om je eigen beker, bidon en/of drinkrugzak mee te nemen.

Let op: wees zuinig op de mooie natuur en laat geen afval onderweg achter! 

 
Opbellen
E-mail
Info