Samen gaan we de uitdaging aan!

 

Lokale doelen

Wanneer u rechtstreeks doneert aan Team Doetinchem, zal uw donatie te goede komen aan zowel de lokale doelen als aan de Roparun-doelen.


 


Als je te maken krijgt met kanker, staat je wereld op z’n kop. Alles om je heen is anders. Zelfs de gewone dagelijkse dingen zijn ineens ongewoon geworden. Je bent van het ene op het andere moment terecht gekomen in een onzekere periode met veel verdriet en angst.

Het Inloophuis Oude IJssel is een huis voor mensen die leven met kanker. Je kunt er terecht voor een goed gesprek; een ontspannende activiteit; een lezing of gewoon voor een kopje koffie. Er zijn altijd getrainde vrijwilligers aanwezig die vaak uit eigen ervaring weten wat kanker met je doet.Stichting Sravana biedt zorg aan mensen die in de laatste fase van hun leven zijn gekomen. Deze zorg wordt gegeven door geschoolde vrijwilligers in het gasthuis Sravana of bij u thuis.


Op de afdeling dagbehandeling Oncologie komen patiënten voor een kortdurende behandeling met chemotherapie. Patiënten die langdurig met chemotherapie worden behandeld worden opgenomen op de verpleegafdeling. Patiënten met kanker worden vaak behandeld met chemotherapie. Eén van de bijwerkingen van chemotherapie is dat het ook de haarwortels beschadigt. Met als gevolg; haaruitval. Met een donatie van Stichting Roparun heeft het Slingeland Ziekenhuis een nieuwe hoofdhuidkoeler kunnen aanschaffen die de kans op haaruitval verminderd of zelfs helemaal voorkomt. 

 
Opbellen
E-mail
Info